Saturday, November 21, 2009

LaSt bUt NoT Least'..

Last but not least..hmm..sikit lagi kisah hari2 terakhir aku kt PNM..
hari last tu KPSM ada wat mkn2 ckit utk meraikan aku..'rai' ke?kalu rai nie maksudnye cam hepi la plak..tp nie just sbg penghargaan kepada khidmat bakti aku kt sanalah..ecehh..cm la berbakti sgt aku nie kt KPSM tuh..huhu..
so masa tu la ada dorang bagi sedikit cenderamata/hati..aku pun tak tau lah istilah mne yang betui sebenarnye.so kepada yang memberi tu..hamba ucapkan terima kasih byk2..pemberian korang akan aku kenang dan jaga sampai bila2..Insyaallah..
abis majlis tu gak aku n geng aku g jalan2 kt ampang park..selama keje kt sana,ni la 1st time aku g jalan2 kt sana..hehe..dekat je tmpat tu..cma malas nk g sbb sesak ckit..
kami berjalan2 jela mencuci mata dan snap mne yg sempat..hehe..:D

so ckit lg pic2 last day aku kt sana..layannnnzzzzzz...;p



nie mmg saje nk sabotaj c pengambil gambar nie..ciss!!terkena aku..

gaya yg mmg tak boley blah..tp aku dh pandai ckit ambik gambar masa nie..;P
menunggu turn nk membeli aiskrim..nyummy..nyummy..


tak tau la aku tu dh ready ke lum..err..sape la yg ambik pic nie..ishh..mmg tak pro tul;)
bak kata CiK YanZ..semoga impian menjadi kenyataan..
made by sYaZa..thanks
nie plak dari tinie n oniey de rock gal..tgk tu..nnt aku akan jd DJ lah nmpknye;D
yg nie lak dr SyaZa gak..nnt aku akan letak kt ofis baru ku..
tempat keje yg dlm kenangan..rindu seh..:(
RosZiLah TaLiB..ADA dan TIADA
suda siap packing..

SamPai JumPe Lagi..aku tak tau lah kalu2 tulisan aku nie masih ada kt ctu..saje nk bg touching..huhu..

No comments:

Post a Comment