Saturday, January 16, 2010

~De Qestina Perfume~

Salam semua..nie aku ade produk baru untuk dikongsi kepada yang berminat..aku ambik brg ni dgn member aku..ni aku nk memperkenalkan wangian terbaru untuk semua yang mampu..DE'QESTINA PERFUME..namanye..
Wangian ni didatangkan dalam 4 kotak yang mempunyai wangian yang berbeza..
Mmg wangi(sbb aku mmg pakai tiap2 hari)..tahan lame dan harganye pun berbaloi2..
Lagi 1 korang tkyah la nk beli yg mahal2 sedangkan takleh bwak semayang..wangian ni free Alkohol..
Harga??sekotak hanya RM25 duit Malaysia..ada 3 botol kat dalamnye..5ml sebotol..
So sape2 yang berminat leh la roger2 dgn aku..sape nk wt biz pun leh..sgt di alu2kan..



Green for Men
1. Inspired by Desire Blue, Alfred Dunhill
2. Inspired by Acqua Dio Gio, Giorgio Armani
3. Inspired by Extreme, Bvlgari


Black for Men
1. Inspired Desire, Alfed Dunhill
2. Inspired by Eternity, Calvin Klein
3. Inspired by Polo Black, Ralph Lauren



Pink for Women
1. Inspired by Amor Amor, Cacharel
2. Inspired by Ralph, Ralph Lauren
3. Paris Hilton, Paris Hilton


Purple for Women
1. Inspired by Flower, Kenzo
2. Inspired by Miracle, Lancome
3. Inspired by Hugo, Hugo Boss

mai-mai beli..RM25 hengget je sekotak!!:)

Tuesday, January 12, 2010

~Welcome 2010~

Salam..
Lama rasenye tak mencurahkan sesuatu disini..Al-maklumla..ke'bz'an keje kt tempat baru..hehe..
So..nk wish hepi new year smpat lagi kot??baru msuk bpe hari bulan kan???? kepada semua selamat la menjalani tahun baru 2010 ni dengan penuh semangat dan azam..azam taun lepas dh capai lum?ehem!ehem!!hehe..cakap kt org..aku ni?urmm..tiap2 nk masuk tahun baru aku tk penah nk set azam or something yg selalu sgt2 org sebut tu..pada aku kalu kita nk sesuatu tak payah la nk tggu taun baru kan..bila2 je leh set kan..

Cuma pada aku masuk nye tahun baru..syukur kepada Allah s.w.t yang telah bagi kita semua menghirup oksigen2 kt muka bumi ni..then aku nk pastikan perjalanan hidup tahun 2010 ni lagi baik dari tahun yang lepas lah..(semua org nk cm tu kan?)hehe..

Kadang2 rase cam nk lambat2 kan plak hari di bulan Januari ni..sbb ape?sbb bulan aku mnyambut kelahiran ku..huhu..dh bpe dh ek umor aku taun nie..still muda..haha..

Then aku nk pastikan study aku bertambah baik dari sem lepas..teruk tu result..aku kena berusaha lebih sikit tahun ni..Dengan cabaran kat tempat keje baru nye lagi..Cayokk!!cayokk!!

Oh ye..cite pasal keje kt tempat baru..PUTRAJAYA..mm..tk tau pe nk cite..pg2 kul 6.30 pg aku dh pastikan aku msti gerak ke sana..paking mmglah teruk..sbb tu aku kena g cepat..kalu tak,mmg jauh la kena menapak tuk cari paking..Masa balik lak jem taklah teruk cm kat KL..aku kuar lambat ckit dari opis..so leh bajetlah utk smpai ke kelas dgn jayanye..cewaahhh..
Cuma nk mnyesuaikan diri dgn karenah bos..dan lain2 ragam org kt cni yg aku masih tak kenal..tp so far ok lah!!cuma keje ikut musim..time dia bz..mmg BZ TAHAP DEWA!!penah balik 12 mlm lah..tp lum pecah rekod org lame keje kt cni lagi..tak balik langsung!!(kalau leh aku tk nk la cmtu..haha)..

Oklah..tu serba sedikit cite aku kt tahun baru ni..nnt ada ape yang menarik leh la nk kongsi dgn kawan2..:D




Suasana jalan di Putrajaya time nak g keje dan balik keje..humm..pagi2 pun dh jem woo..