Saturday, November 21, 2009

LaSt bUt NoT Least'..

Last but not least..hmm..sikit lagi kisah hari2 terakhir aku kt PNM..
hari last tu KPSM ada wat mkn2 ckit utk meraikan aku..'rai' ke?kalu rai nie maksudnye cam hepi la plak..tp nie just sbg penghargaan kepada khidmat bakti aku kt sanalah..ecehh..cm la berbakti sgt aku nie kt KPSM tuh..huhu..
so masa tu la ada dorang bagi sedikit cenderamata/hati..aku pun tak tau lah istilah mne yang betui sebenarnye.so kepada yang memberi tu..hamba ucapkan terima kasih byk2..pemberian korang akan aku kenang dan jaga sampai bila2..Insyaallah..
abis majlis tu gak aku n geng aku g jalan2 kt ampang park..selama keje kt sana,ni la 1st time aku g jalan2 kt sana..hehe..dekat je tmpat tu..cma malas nk g sbb sesak ckit..
kami berjalan2 jela mencuci mata dan snap mne yg sempat..hehe..:D

so ckit lg pic2 last day aku kt sana..layannnnzzzzzz...;p



nie mmg saje nk sabotaj c pengambil gambar nie..ciss!!terkena aku..

gaya yg mmg tak boley blah..tp aku dh pandai ckit ambik gambar masa nie..;P
menunggu turn nk membeli aiskrim..nyummy..nyummy..


tak tau la aku tu dh ready ke lum..err..sape la yg ambik pic nie..ishh..mmg tak pro tul;)
bak kata CiK YanZ..semoga impian menjadi kenyataan..
made by sYaZa..thanks
nie plak dari tinie n oniey de rock gal..tgk tu..nnt aku akan jd DJ lah nmpknye;D
yg nie lak dr SyaZa gak..nnt aku akan letak kt ofis baru ku..
tempat keje yg dlm kenangan..rindu seh..:(
RosZiLah TaLiB..ADA dan TIADA
suda siap packing..

SamPai JumPe Lagi..aku tak tau lah kalu2 tulisan aku nie masih ada kt ctu..saje nk bg touching..huhu..

Thursday, November 19, 2009

~Kenangan di KPSM~

hari nie dh masuk khamis bersamaan dgn 19 nov 2009..hurmm..dari hari isnin lagi aku nk update blog nie dgn cite-cite indah saat2 terakhir dgn kengkawan di KPSM..mcm2 yg terjadi..

sori lah..lambat nk masukkan entry nie..biasalah..kita hanya merancang..

korang..aku betul2 rindu kt korang!!

gambar2 nie leh wat aku touching bila tengok sensorang tau..so aku nk korang pun touching gak la bila aku dh publish kt seluruh alam maya nie..hehe..glamer korang seh..
bila tgk gambar2 nie tak payahla nak citer cmne keakraban kita semua kan?kan?

so layanlah gambar2 nie..

p/s: luv n miss u a lots!!


cube teka kami kt mne?nie la port mkn pg sama2..


nok dgn bekpes nya dan aku dgn roti canai kegemaran..pasni tak merasa la dh..


cik kak ni tak selera makan la konon..pg jumaat tu dia makan roti je.. cik yanz tu kalu dpt mkn,mmg tak sempat nk posing dh..:p


dari kiri:sya de posing gal,cik yanz de sempoi..n aku..de..err..ape2 lah!!



SyAzA..jaga diri bebaik k..


OnI de brutal gal..*p/s-kim salam kt abg yek!:p



kak liza-teruskan kerja ek..cayok2!!


nok..geng sekutu aku menyakat syaza..hehe


cik yanz..mm..still cik yanz..sori lah..aku tak leh nk buang 'cik' tu..haha..


iskk..ape perebutan bunga plak nie..tuan dia pun tak beria cmnie..

wahh..hepinyeeee..tp sedey sebenarnye..


cbuk bgambar dgn bunga c syaza..tak malu tul!!


posing selagi bole!



nie sape yg ambik pic kandid nie..sebelum bergambar pun bincang ke?

Thursday, November 12, 2009

Hepi Bday n Thanks sYazA..

Hepi bday my dear syaza..semoga panjang umur n dimurahkan rezeki ek..n cpt kawin..hehe..
so hari nie bday syaza..kwan bek aku kt ofis tuh..so td dia blanje kami2 mkn kt IRC err..kt Sri Rampai kalu tak silap(aku nie mmg tak biasa tmpt tu)..bestt oo..aku mkn mee org putih masak tu..spaghetti bolognese namenya..dak2 lain mkn kuih tiau..sedap gak..(nak2 ada org belanje kan)hehe..

g mkn2 td pun last dgn dorang sbb aku nk meninggalkn ofis tu..huhu..sedey lak nk tinggal kawan2 yg baru nk mesra..tk sampai setahun keje dh nk tukar tmpat baru..

so pasni Sya..ko tkdela geng nk g mkn pg ek..pndai2 la..

kawan2 lain..ila..cik yanz..will miss u lah!!keep in touch k..jgn la lupe kan patik yg jauh nun di purtayaja nie..

cik yanz..pani kena cri guru lain..rajin2lah tnye n mintak pndapat sblm kita buat keputusan..kalo nk contact sya pun tkper..no hal lahh!!

ila..pasni ko tkde geng la nk kaco syaza lagi..:)

sya lak..keje elok2 tau..dtg vista coling2 lah aku..



~cyg sokmo~



nie je yg sempat utk syaza..

yerhh..


mkn pun posing ape..


my dear syaza..will miss u!!



miss u my frenz!!


cehh..glak posing dak 2 org nie..

nie la lunch aku td..nyum2..


seleranye mkn..dh nk abis dh..

fall in love nama ayor nie..

-ExAm da AbiS-

Salam..

Semalam tamatlah exam final bg taun nie..huhu..Alhamdulillah..segala ilmu yg dibelajar,dijar..telah dicurahkan sepenuhnye..resultye??wait n c jela..huhu..
Kelas katanye stat ujung blan 12 nie..hurmm..byk la masa lg ek?tp bila tkde kelas nie..terasa borink la plak..biasa blik keje trus g kelas..jarg la smpai umah awal2 nie..windu kt kwan2..nk bgelak tawe dgn dorg mmg syok!!

so masa lapang nie leh la aku mengisi kekosongan ni dgn update blog..hehe

okeh..nie pic2 masa tgh study dgn kawan kt UM..pnyelah stress..nak2 time nk paper stats..gilak la!!


aku dh tak tau nak kata aper..belajar tak masuk!!

keselerakkan bilik kami..uihh..kaki sape tu?;p


posing dgn muke yg blur..


cemin mata pun dh tetanggal..

izza..r u ok?


cantik tul pembaris aku nie..


carik ape kak..

mama dan ibu yg bg sumber inspirasi dan motivasi..humm..