Tuesday, December 28, 2010

~LatesT Dak nAyAkS~

Lama rasenya tak letak pic anak-anak buah aku yang terkini kan?kan?so layanzzz la pic2 yg tomey2 mcm mak sedare nye nie ek??egegege







dah tgk??sama je semua dak2 kt atas tu..kecuali yg sorang ni..nampak lebih kureng je kan?haha^-^

AlOHaaa..!!!

alohaaaa.!!

lamanye tak post ape2 cite kt blog aku nie..rasenya last post bulan Ogos kot..biasalah hujung tahun mmg bz..

so sekarang waktu utk aku bertenang selepas habisnye final exam tahun ke-2 ku..Syukur Alahmadullillah..pejam celik,pejam celik..(jgn tak celik2 plak) dh abis tahun ke-2 belajar..jadi tinggal lagi 1 tahun setengah jela..Insyaallah...mudah-mudahan aku tabah menghadapi apa yg akan ku hadapi lagi..bercerita pasal belaja nie..byk betul kenangan nye..kelakar ada,pahit ada..senang ckp macam2 ada lah!yg paling kelakar..bila nk exam je..aku n de geng msti kelam kabut nk cari nota,print buku la..slide lecture la..pastu esok nk exam,msti bkampung kt umah U..then tido lewat2..paling lewat kul 4 pagi kot..bangun balik kul 6 utk subuh..tu yang miong-miong je semuanya..haha..

then bila abis exam..masing-masing nak tanam azam...ala2 camni la azam nye.."korang..pasni kita stat sem baru,kita kena study awal2..jgn jadi cm sem lepas"..hehe.. tu la ayat azam geng2 aku nie..tp ape yg jadi??YANG ADOO!!!!lastly jadi benda yg sama gak tiap-tiap kali nk exam..kelakar kan??aku plak..mmg mlas la nk cakap cengitu sbb dh mmg tau,tkkan jadi cmtu...dh kenal sgt perangai masing-masing..hehe..

sekarang waktu AmAn..cm duk kt Pulau Aman kot..(yg cite 1000x CiNtA tu)..keje pun dh tak byk..cuti sem plak dlam 3 minggu..seronottt..plan nak balik kampung minggu nie..nk menghabiskan tahun 2010 nie kt kampung..sama cam tahun lepas jugak..
balik kampung lg best la wei!!:)

ape2 pun..wish happy new year kt korang semua..semoga azam2 tahun lepas dh tcapai..panjang umuq, kita jumpa plak tahun 2011..wahhh..sekejap je ek setaun!
cau..adios..wassalam..

p/s-gambar di atas tiada kena mengena dgn tuan punye blog..sesaje nk letak;p