Tuesday, January 12, 2010

~Welcome 2010~

Salam..
Lama rasenye tak mencurahkan sesuatu disini..Al-maklumla..ke'bz'an keje kt tempat baru..hehe..
So..nk wish hepi new year smpat lagi kot??baru msuk bpe hari bulan kan???? kepada semua selamat la menjalani tahun baru 2010 ni dengan penuh semangat dan azam..azam taun lepas dh capai lum?ehem!ehem!!hehe..cakap kt org..aku ni?urmm..tiap2 nk masuk tahun baru aku tk penah nk set azam or something yg selalu sgt2 org sebut tu..pada aku kalu kita nk sesuatu tak payah la nk tggu taun baru kan..bila2 je leh set kan..

Cuma pada aku masuk nye tahun baru..syukur kepada Allah s.w.t yang telah bagi kita semua menghirup oksigen2 kt muka bumi ni..then aku nk pastikan perjalanan hidup tahun 2010 ni lagi baik dari tahun yang lepas lah..(semua org nk cm tu kan?)hehe..

Kadang2 rase cam nk lambat2 kan plak hari di bulan Januari ni..sbb ape?sbb bulan aku mnyambut kelahiran ku..huhu..dh bpe dh ek umor aku taun nie..still muda..haha..

Then aku nk pastikan study aku bertambah baik dari sem lepas..teruk tu result..aku kena berusaha lebih sikit tahun ni..Dengan cabaran kat tempat keje baru nye lagi..Cayokk!!cayokk!!

Oh ye..cite pasal keje kt tempat baru..PUTRAJAYA..mm..tk tau pe nk cite..pg2 kul 6.30 pg aku dh pastikan aku msti gerak ke sana..paking mmglah teruk..sbb tu aku kena g cepat..kalu tak,mmg jauh la kena menapak tuk cari paking..Masa balik lak jem taklah teruk cm kat KL..aku kuar lambat ckit dari opis..so leh bajetlah utk smpai ke kelas dgn jayanye..cewaahhh..
Cuma nk mnyesuaikan diri dgn karenah bos..dan lain2 ragam org kt cni yg aku masih tak kenal..tp so far ok lah!!cuma keje ikut musim..time dia bz..mmg BZ TAHAP DEWA!!penah balik 12 mlm lah..tp lum pecah rekod org lame keje kt cni lagi..tak balik langsung!!(kalau leh aku tk nk la cmtu..haha)..

Oklah..tu serba sedikit cite aku kt tahun baru ni..nnt ada ape yang menarik leh la nk kongsi dgn kawan2..:D




Suasana jalan di Putrajaya time nak g keje dan balik keje..humm..pagi2 pun dh jem woo..

No comments:

Post a Comment