Friday, June 22, 2012

Exam pun Selosai..

Assalamualaikum semua..harap2 semua nya berada dalam lindungan dan rahmat-Nya..
Dh masuk Syaaban dah nie..syukur diberi kesempatan lagi merasai Syaaban tahun ini..tahun depan kita tak tahu lagi..ada dikalangan keluarga,sahabat handai kita yang tak sempat merasa kedatangan Syaaban..sama2 lah kita sedekah kan Fatihah semoga mereka ditempatkan di kalangan orang-orang beriman dan urusan mereka disana dipermudahkan..Amin dan Insyaallah..

Ok, ape cerita?exam yang menstresskan sudah berlalu..lalalalalaaaa...amboiii..suka macam result hebat nampak..hehe..malu lak!sebenarnya suka la sebab kapla dah ringan,bahu pun sama..walaupun ade paper yang jawab nan HADOOO je..ade gak paper yang bleh jawab..tp tu terpulang la nanti pada result..semoga segala usaha, berjaga malam, dan yang lain2 tu membuahkan hasil..tak seberapa pun janji ada..hehe..
Pasni start semester yang bijak pandai lak..so far aku baru..baru tau..se paper je yang bijakkk sangat sampai kena ambik 2x nie..isk..mintak2 ni yang terakhir la..AMIN!!

Oh ye!aku dah dapat anak buah yang ke..err..ke-14 kot..hehe..Alahamdulillah dapat bb gurl..setelah 6 tahun tkde bb gurl dalam family ku..nama nya Nur Arissa Iman kalau tak silap..tecikkkk je bb nye..jelah, nama pun bb kan..gambar yg terkini takde lagi..asik tidoooo je..tggu besar ckit la baru nak snap pic..nie baru bape hari c kecik tu tgk dunia..Semoga Arissa dan Umi nya sihat dalam tempoh berpantang nie..mudah-mudahan..Amin ya Rabb..

ok lah, selamat berhujung minggu ye korang semua..nak wat post baru lak jap lagi..
Assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment