Monday, June 4, 2012

Exam laGi!!!

Balik-balik post psal exam..bila exam je post entry..hehe..abisss..dah itu je yg aku suke nak post kan..AAK?ehh..tk bg salam plak..Assalamualaikum semua..pe kabo korang..harap sentiasa sihat dan bersyukur kepada Maha Pencipta sebab boleh menghirup udara Nya lagi..Alhamdulillah..

ok,lusa aku akan menghadapi peperiksaan semester last..last?last ke?yahuuuuuu..opsss..jgn gumbira sgt beb..last but not least lah nie..sbb ade paper yg bijaksana tu..yg kena hambik sekali lg tu..hehe..halamakkk..
so paper kali nie mmg stress la..dh la payah..susah plak..tak paham lagi..haa..kan cukup complete tu..aduyai..so mcm biasa aku n de gang akan btungkus lumuslah studo..eh..study esok..harap2 semua urusan dipermudahkan..Aminnn...

So abis exam nie,tak rehat terus stat sem baru utk paper yg bijaksana tu..so nanti pengalaman lagi..final exam dalam bulan puasa..hehe..mesti berkeroncong perut masa jawab soklan..haha..
hmm..pejam celik dah nak abis aku belajar..byk sungguh pengalaman, kenangan yang ditimbul..suka duka dan mcm2 hal nye..nak tulis pun takbleh..semua dah save dalam memori je..

bila la nak bie exam dan rock cmni ek..

pasni kalau org tanye nak sambung master ke ape..mintak maap lah..cukuplah smpai sini..aku ingt nak menambahkan ilmu akhirat plak..nmpak kerdil diri ini berbanding tokoh-tokoh agama..insaf sungguh..orang berkejar-kejar nak ada pelajaran tinggi-tinggi,BA Hons la, Phd la..tp bila soal agama, byk yg wat kisah tak kisah..kalau fikir, muhasabah diri,mana yang penting?hmm..fikirlah..
teringat kata-kata seorang Ustaz..Islam tak suruh umatnya miskin, tapi biarlah yang sikit itu cukup dari yang banyak tu tak cukup-cukup..

Wallahualam..

No comments:

Post a Comment