Friday, August 26, 2011

.SaLaM LeBaran.

Assalamualaikum semua..

Macam mane puasa??banyak mengumpul reward??Syukur Alhamdulillah diam tak diam dah masuk 26 Ramadhan kita berpuasa..Bagi yang dah tinggal tu cepat2lah ganti pas raye nie..jangan tunggu last minute baru nak ganti..(ehem2!ingatan ini adalah termasuk kepada diri penulis;p)

-jangan ganti posa last minute~

Hari ni, Jumaat 26 Ogos 2011 bersamaan 26 Ramadhan merupakan hari terakhir aku bekerja sebelum pulang ke kampung terchenta!!So bila dah hari2 last nie kan..mula la mood pun tarak!yillek!!rakan2 opis pun ramai yang dah caucincau...hmmm..busan..busan..dan busan..
~balik kampong yey!!balik kampong yey!~

Kerja-kerja pun dah disiapkan awal,jadi taklah stress dengan kerja lagi,nk pk balik kampung lagi..korang dah siap packing baju nak balik kampung belom??mesti dah siap nie kan..semangat lah katakan!!ntah last week dah stat masuk ckit2 dalam beg kot..kan?kan??tu senyum2 tu mesti buat tuu..
~kelasss beg ko kiah..korang punye begini ke??~

Bila korang balik kampung??kalau ikut perancangan, aku, adik dan akak akan balik pagi sahur nanti..Mudah-mudahan jalan tak la begitu jem (ayat sedapkan hati sebab dah tau mesti jem)..sebab aku yang akan drive..huwaaa..tak larat tul kalau jem tuh..gerammm je..
~macam nie ke jem nanti??~
Diruangan ini aku mengambil kesempitan  eh! kesempatan mengucapkan selamat pulang ke kampung halaman..hati-hati drive..jangan potong Q tau!nanti kena sumpah seranah (aku ler tuh yg sumpah)

~amaran!!jangan nak potong Q jika taknk kena sumpah~

~cegah sebelum parah..ingat orang tersayang~

Selamat hari raya aidilfitri, mohon maaf andai ade kekasaran bahasa,pertuturan,perbuatan yang disedari atau tidak..maap tau!!hehe
jemputlah datang ke rumah!!
selamat hari raye!!

 ~jangan makan berlebihan~

No comments:

Post a Comment