Friday, June 18, 2010

~LaGi PD OH PD!! Edisi Khas~

Sebenarnya cite pasal g PD nie dah lame pun abis..tapi ade la sorang kawan aku nie dok bising lak aku tak sebut nama dia dalam cite aku yang hari tu..
So aku dedikasikan khas la entri kali nie tuk kawan aku yang aku panggil Dato' T nie..tak leh bg nama penuh..bahaya..hehe
Kepada Dato' T, kami geng Hey Ladies mengucapkan terima kasih la bebanyak sebab telah mengintroducekan Hotel Avillion Admiral Hotel yang superb meperb tu kat kami..Jasa anda tidak kami lupakan..
sorilah tak beli ape2 cenderahati tuk Dato'..al maklumlah..g PD je kan..ape la sangat buah tgn yang ade pun..hehe..
nnt kalu kami nk g lagi jenjalan..leh la Dato' T rekomenkan lg ek..gege..

wajah misteri Dato' T..takleh expose sgt..bahaya..gege

Tak lupe gak pada dik Teh yang mnjadi penunjuk arah pada kami masa nk makan2 walau byk rintangan dan cerita pasal cari tmpat makan nie..huhu..mmg serik!!

macih pada dik Teh
dia nie pun tak leh expose sgt..nnt ramai awek minat;p

Ape2 pun pada kengkawan yang nak g makan kt PD tu aku dan geng mmg mengcadangkan korang g la mkn kt SONGKLA RESTORAN..mmg terbaek dr ladang lah!!pastu jgn terpedaya pada tempat yang cantik..aman dan ala2 VIP nye konsep service nye tak best dan teruk!!huhu..wenci...!!

Restoran yang best!!

Ok..sampai jumpa lagi~
~Hey Ladies~

No comments:

Post a Comment