Wednesday, February 17, 2010

~Sihat~

Sihat. Rasenya semua orang nak badan sihat je kan.. Masuk Februari 2010 nia aku rase cam ada yang tak kena dengan badan aku nie..tak tau kenapa dah 2 minggu aku diserang sakit kepala membawa ke leher yang teramat sangat..sampai aku EL dan ponteng kelas banyak hari..nak kata demam tak demam..
Aku gak rase permulaan Tahun 2010 nie aku down ckit..Bosan dgn tempat keje baru ke??salah satu faktor kot..atau ape??hurmm..pelik memikirkan nye..
Berbalik kepada tahap kesihatan aku yang asik tak berape best nie..so haritu, 120210 aku g PPUM untuk ambik darah..aku g pun sbb dapat kesan ada bengkak kt leher aku nie..so ramai yg bg cadangan suh aku g check sbb takut tiroid..dan memandangkan aku lak asik sakit kepala..so aku pun dengan tak sukanye g lah hospital hari tu..
tapi result nye 2 minggu lagi baru aku dpt..huh..mmg takut gak la..mudah-mudahan aku sihat je..dan sakit kepala nie cuma stress..tapi aku stress kt ape??rasenya tak sesuai kot aku keje kat tempat nie..keje yang kadang2 terlalu overload..dan ada masanye takde keje langsung!!(mcm skrg la)..orang bila banyak keje tensen..aku rase..bila takde pe nak buat lagi la tensen..sebab rase serba salah je..tu la gaye keje kat cni yang tak balance..hehe..
so nanti 250210 aku akan sekali lagi ke PPUM untuk ambik keputusan test darah aku..can't wait!!hopefully not a bad news..Insyaallah..

Farmasi Pesakit Luar-aku tunggu turn utk ambik ubat hari tu


No comments:

Post a Comment